I dag er fredag, den 13 december 2019
Forsiden


Hvidovre

G. Køge Landevej 326
2650 Hvidovre
33123298 

Vi modtager følgende kort:
Dankort eDankort JCB Mastercard Visa Visa Elektron

 
 

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Den Sorte Gryde har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Den Sorte Gryde i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte hvidovre.densortegryde.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Den Sorte Gryde påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Den Sorte Gryde forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Den Sorte Gryde eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Den Sorte Gryde kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Den Sorte Gryde påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget du er utilfreds med, har du gode ide'er, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for disse synspunkter (om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:Jeg accepterer betingelserne.
Helt utrolig dårlig Service, det er normalt at man kan klage/eller et navn man kan klage til! IKKE her, blev nødt til at gå i arrigskab, efter at have mødt en mur af uvillighed til samarbejde! Jeg mangler 125kr.- af samme årsag, fik intet at spise. D.08-04-2015 mellem 17.30 - 19.00.
Skrevet af: Lars   |   
onsdag, 8 april 2015 kl. 20:20
Hej Maden er god, men jeg synes det er et problem, at i har bacon i jeres bøf stroganoff når de andre 'den sorte gryde' restauranter laver den uden bacon. Vi bestilte to retter ud fra et menu kort fra valby butikken, men vi bestilte den ved jer. Vi var derfor noget skuffet, da vi fik den med bacon eftersom min mand er muslim og altså ikke kunne spise maden. Det bør i gøre opmærksomme på, da i adskiller jer fra kæden i øvrigt. Mvh lise
Skrevet af: Lise   |   
lørdag, 15 august 2015 kl. 20:24